ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ !!

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ !!

Λίγη ώρα μετά τη δολοφονική επίθεση στον Στέφανο Χίο, οι σελίδες της εφημερίδας στο Facebook αποκλείστηκαν !!!
Πότε κατάλαβαν ότι “παραβιάζονται οι όροι της κοινότητας”;;;
Την ώρα της απόπειρας δολοφονίας;;;
Επειδή περίμεναν ότι θα γίνει η “δουλειά” και είχαν σχεδιάσει και τον ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟ αποκλεισμό της σελίδας ώστε να τελειώσουμε συνολικά με το πρόβλημα “ΜΑΚΕΛΕΙΟ-Στέφανος Χίος”;
Το βράδυ στις 9 με περιμένει ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας. Εκεί θα τα πούμε όλα. Για την απόπειρα δολοφονίας για την οποία ΕΓΓΡΑΦΩΣ είχε ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ η Ελληνική Αστυνομία και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Για τις απειλές που δεχόταν ο ίδιος και η οικογένειά του. Τις οποίες είχαμε γνωστοποιήσει στην Ελληνική Αστυνομία. Για τον κίνδυνο που εξακολουθεί να διατρέχει ο Στέφανος. Όπως και ο εκδότης. Όπως και εγώ. Και για τον ταυτόχρονο με την απόπειρα αποκλεισμό των σελίδων της εφημερίδας στο Facebook. Για να ξεκαθαρίσουμε και τη βρωμιά του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Για την οποία θα δω και τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου αύριο. Τον οποίο θα ενημερώσω και για την απόπειρα δολοφονίας. Και ότι αυτή ήταν μία προαναγγελθείσα απόπειρα.
Στην επόμενη ανάρτησή μου θα αποκαλύψω ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑ ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ:
Τα εξώδικα που θα ανεβάσω, από πέρσι τον Ιούλιο και τον Νοέμβριο, ΚΑΙΝΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ...
Τα συμπεράσματα θα τα αφήσω για σας.
ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια