ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ;;;; ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ!!!

 


ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ ΥΠΟΨ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ 

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΕΚΤΥΠΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΚΑΤΑ ΟΝΟΜΑ, ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΕ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΑΠΟ ΟΡΚΩΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗ!!!
ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ....
Η τράπεζα είναι Ανώνυμη Εταιρεία, διέπεται από τον νόμο 2190/1920 (ΦΕΚ Α’ 37/30.3.1963) «Περί Ανωνύμων Εταιρειών» όπως ισχύει σήμερα, καθώς και τον Ν.4308/2014 (ΦΕΚ 251/Α’/24.11.2014) περί «Ελληνικών Λογιστικών Προτύπων με τις προϋπάρχουσες διατάξεις.
Η τράπεζα, ως Ανώνυμη Εταιρεία, υποχρεούται να τηρεί Λογιστικά βιβλία Γ’ Κατηγορίας, στα οποία καταχωρίζονται πρωτογενώς οι οικονομικές πράξεις σε σχέση με τους πελάτες-οφειλέτες, κατά όνομα, εκκαθαρισμένο οφειλόμενο ποσό και κατά το συγκεκριμένο χρόνο.
Ως Ανώνυμη Εταιρεία, υποχρεωτικός θα ΠΡΕΠΕΙ να διατηρείτε στον ετήσιο ισολογισμό σας ξεχωριστά το όνομα του ωφειλέτη και συγκεκριμένα θα έπρεπε να βρίσκεται ξεχωριστά το όνομα στο ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ καταχωρημένο στους Χρεώστες/Πελάτες ( στις καρτέλες του ισοζυγίου συμψηφιστικών εγγραφών, εκεί που έπρεπε να βρίσκονται τα επιμέρους ονοματεπώνυμα των φυσικών και νομικών προσώπων, με τα υπόλοιπα προς πληρωμή προς την Τράπεζα, ή αλλιώς ο αλληλόχρεος λογαριασμός, μεταξύ της Τράπεζας δανειστού και των φυσικών/νομικών προσώπων/οφειλετών ).
Η παρακολούθηση, υπό κανονικές συνθήκες γίνεται ανά πελάτη και ανά συναλλαγή με αυτόν, μέχρι του σημείου, κατά το οποίο η απαίτηση έχει καταστεί εισπράξιμη, ή έχει διαγραφεί, οπότε και στις δύο αυτές περιπτώσεις (με την επιφύλαξη των προϋποθέσεων που πρέπει να υφίστανται για την διαγραφή), θα μεταφέρεται το σχετικό ποσό στα κέρδη ή στις ζημίες.
Δυνάμει των διατάξεων των άρθρων 904,916.924 και 923 ΚΠολΔ, ζητάμε όπως μας ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ επικυρωμένο-θεωρημένο απόσπασμα, τηρουμένου στο όνομα μας εκ του αναλυτικού ισοζυγίου σας (τριτοβάθμιο ή τεταρτοβάθμιο), όπου να εμφανίζεται ο λογαριασμός μας και το ποσό της απαίτηση σας, ως ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ, όποιες και αν είναι αυτές.
Η Εκκαθαρισμένη Οφειλή στο όνομα μας θα πρέπει να οριστεί με σαφή ερμηνεία, ορισμένη κατά ποσότητα (άρθρο 916 ΚΠολΔ), δηλαδή από τον εκτελεστό τίτλο και όπου να φαίνεται ότι προκύπτει άμεσα η ποιότητα και η ποσότητα της παροχής, καθώς και θα πρέπει να ενσαρκώνει τη βέβαιη και σε ισχύ, ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ, όπως αυτή είναι καταχωρημένη στο όνομα μας ως οφειλέτες, στους ισολογισμούς και στο ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ της Τράπεζας.




ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟ ΤΟΤΕ ΑΠΛΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ "ΤΙΝΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ" ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΙΟ ΟΡΘΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ!!!
Η ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΣΟΥ ΜΕ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ-ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ!!!
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ!!!
Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ!!!!
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΣ!!!


ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ:

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ YOUTUBE:

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:


Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 36
18755 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
ΤΗΛ:2121049581-6934826634






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια