ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΈΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟ!

ΜΕ 700 ΔΙΣ ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ 2021 ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙΝΑΕΙ!!!!!!ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2021!!!!!ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ?

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟ!!!!


ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 60 ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2021 ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ… “ΔΙΑΜΑΝΤΙ” !!! ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΔΑΝΕΙΑ 701.700.340.000

ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΑ ΔΑΝΕΙΑ – ΒΡΑΧΥΘΠΡΟΘΕΣΜΑ ΔΑΝΕΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ – ΤΙΤΛΟΙ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΟ ΕΠΑΝΑΓΟΡΑΣ … 700.000.340.000 …

Τραγικά τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και δείχνουν ότι η κοινωνία έχει καταρρεύσει, μαζί και η ψυχολογία των ανθρώπων. Την ώρα που το χρέος προς την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία ανέρχεται πλέον σε 144 δις δραχμές, υπάρχουν 903.917 συμπολίτες μας οι οποίοι δεν έχουν ούτε 50 € για να πληρώσουν!

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΟΙΡΑΖΕΙ 18,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΕ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ "ΣΠΟΤΑΚΙΑ" !

Όπως πολύ χαρακτηριστικά περιγράφει ο Μάκης Κουρής στο σημερινό Παρόν, τι χροιά έχουμε αποδείξεων για το πως ζει ο Έλληνας, πως τα βγάζει πέρα το μαγαζί, η επιχείρηση είτε μικρή ήταν μεγάλη, όταν υπάρχουν οι αμείλικτοι αριθμοί που δεν μπορεί κανείς να τους αμφισβητήσει. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που έχουν την σφραγίδα του υπουργείου οικονομικών και των ασφαλιστικών ταμείων. Και αποκαλύπτουν ότι σχεδόν 1 εκατομμύριο φορολογούμενοι δεν είναι σε θέση να πληρώσουν ούτε 50 € που χρωστάνε στην εφορία. Και μην επιχειρήσει κανείς να το αμφισβητήσει να πει, «μα καλά δεν έχουν ούτε 50 € να δώσουν;». Ε ναι λοιπόν, αυτό συμβαίνει!

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ 10.000.000 ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ;;

Και κάτι επιτέλους πρέπει να γίνει. Οι Έλληνες βουλιάζουν στην φτώχεια. Και ένας φτωχός λαός γίνεται άμεσα εκβιαζόμενος για να παραδώσει τα πάντα στον εχθρό. Και αυτό πρέπει να αποφευχθεί με κάθε τρόπο. Γιατί πέραν από τα χρέη σε οποιαδήποτε εφορία και ασφαλιστικό ταμείο, προέχει το χρέος προς την πατρίδα. Που υποχρεούμαστε να την παραδώσουμε στις επόμενες γενιές τουλάχιστον όση ακριβώς την παραλάβαμε.

ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

3000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ 200 ΤΜ ....ΒΙΛΕΣ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΗΛΥΔΕΣ ΑΝΙΘΑΓΕΝΕΙΣ;

Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΛΟΙΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΠΟΥ ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΗΝΗ. 19/10/2019


ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

“Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”. ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

“ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.” ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ:
https://www.facebook.com/esy.keratsiniou

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr


Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 36
18755 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
ΤΗΛ:2121049581-6934826634
esy.keratsiniou@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια