ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Αναφορά CDC - 3150 άτομα που παραλύθηκαν μετά το εμβόλιο COVID-19 «Δεν είναι δυνατή η εκτέλεση κανονικών καθημερινών δραστηριοτήτων»

 

Σύμφωνα με μια νέα έκθεση του CDC, σχεδόν 3.150 άτομα στα οποία χορηγήθηκε το εμβόλιο COVID-19 παραλύθηκαν και «δεν μπορούσαν να κάνουν κανονικές καθημερινές δραστηριότητες, δεν μπορούσαν να εργαστούν και απαιτούσαν φροντίδα από γιατρό ή επαγγελματία υγείας»

Οι λεπτομέρειες δημοσιεύθηκαν σε μια έκθεση της 19ης Δεκεμβρίου 2020 (διαβάστε παρακάτω) από τον Thomas Clark, MD, MPH, με τίτλο  «Αναφυλαξία μετά από την απόδειξη εμβολίου m-RNA COVID-19. "

Σύμφωνα με το CDC, από τις 18 Δεκεμβρίου 2020,  3.150 άτομα που εμβολιάστηκαν κατά του COVID-19 έγιναν «ανίκανα να κάνουν κανονικές καθημερινές δραστηριότητες, δεν μπορούν να εργαστούν και να απαιτήσουν φροντίδα από γιατρό ή επαγγελματία υγείας».

3150 άτομα με εμβόλιο COVID-19 δεν είναι σε θέση να εκτελούν κανονικές καθημερινές δραστηριότητες
Σύμφωνα με το CDC, από τις 18 Δεκεμβρίου 2020, 3.150 άτομα που εμβολιάστηκαν κατά του COVID-19 έγιναν «ανίκανα να κάνουν κανονικές καθημερινές δραστηριότητες, δεν μπορούν να εργαστούν και να απαιτήσουν φροντίδα από γιατρό ή επαγγελματία υγείας».

Το V-safe Active Surveillance για τα εμβόλια COVID-19 το περιγράφει ως συμβάντα επιπτώσεων στην υγεία.

Σύμφωνα με την αξιολόγηση του CDC, τα άτομα με αναφυλαξία μετά τον εμβολιασμό COVID-19 δεν πρέπει να λαμβάνουν επιπλέον δόσεις εμβολίου COVID-19.

Το CDC συνέστησε επίσης διαβούλευση με εμπειρογνώμονες αλλεργίας / ανοσολογίας για την παροχή καθοδήγησης σχετικά με την αξιολόγηση των ατόμων μετά από αναφυλαξία στο εμβόλιο COVID-19.

Όπως   ανέφερε η GreatGameIndia , μια ομάδα ερευνητών στο   ιατρικό περιοδικό The Lancet προειδοποίησε ότι τα  εμβόλια Covid-19 που βρίσκονται σε εξέλιξη θα μπορούσαν να αυξήσουν τον κίνδυνο εμφάνισης HIV  πιθανόν να οδηγήσει σε αύξηση των λοιμώξεων.

ΠΗΓΗ

ΕΜΒΟΛΙΟ Pfizer: ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !

Φοβούνται ΜΗΝΥΣΕΙΣ! Ο Ιατρικός Σύλλογος ζητά απαλλαγή της ευθύνης κατά την διαχείριση του κορωνοϊού

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.


“Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”. ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ


“ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.” ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.


ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ:
https://www.facebook.com/esy.keratsiniou
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr


Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 36
18755 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
ΤΗΛ:2121049581-6934826634
esy.keratsiniou@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια