ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Το "μπλόκο" στο υπουργείο μεταναστευτικής πολιτικής για τις "περίεργες" αναθέσεις 800.000.000 ευρώ στα συσσίτια των μεταναστών, από την Ευρωπαϊκή επιτροπή!

 


Οι συνέπειες για την χώρα μας θα είναι απρόβλεπτες. Το ρεπορτάζ του edolio5 δεν πήγε στο βρόντο : Ο στημένος διαγωνισμός με λεία 800.000.000 ευρώ για το "μαμ" των μεταναστών! Οι κολλητοί του ΣΥΡΙΖΑ που βρήκαν τις άκρες τους... στο Μέγαρο Μαξίμου!

Σύμφωνα με αξιόπιστους κύκλους από τις Βρυξέλλες, μετά από σχετικές πληροφορίες που έφθασαν στην Κομισιόν, το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα, ζήτησε την άμεση διενέργεια ελέγχων στην Ευρώπη, των σχετικών καταγγελιών οι οποίες αξιολογούνται ως πολύ σοβαρές και εγείρουν μείζονος σημασίας ανθρωπιστικά ζητήματα, και ειδικότερα να διερευνηθούν οι υποθέσεις σε Σλοβενία και Ελλάδα!!!
Σε απλά λόγια, οι Ευρωσοσιαλιστές ζήτησαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να ελεγχθούν όλες οι ενέργειες της ελληνικής πλευράς ως προς ως προς τα κονδύλια αλλά και τον τρόπο χρήσης αυτών που προορίζονται για την σίτιση των μεταναστών  που έχουν τεθεί υπό την καθοδήγηση και διαχείριση του υπουργείου που ηγείται ο κ. Νότης Μηταράκης!

Παράλληλα το σοσιαλιστικό κόμμα ζήτησε από τον αρμόδιο Επίτροπο και πέτυχε να μπλοκαριστούν όλες οι χρηματοροές από τα Ευρωπαϊκά Ταμεία, όλες οι χρηματοδοτήσεις προς το Υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου, έως ότου ολοκληρωθούν τα πορίσματα των ελέγχων!

Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για άλλη μια ευρωπαϊκή παρέμβαση που σχετίζεται με το υπουργείο του κ. Μηταράκη, (τα έργα και οι ημέρες του οποίου τίθενται ξανά στο μικροσκόπιο των ευρωπαϊκών αρχών), το οποίο έχει τεθεί υπό τον έλεγχο και την παρακολούθηση των Βρυξελλών για πλείστες όσες υποθέσεις!!!




ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΥ ΟΗΕ – Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΟ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΠΑΝΤΕΙΟΤΡΟΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΟΨΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ.

Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΛΟΙ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΠΟΥ ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΗΝΗ. 19/10/2019

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

“Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”. ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

“ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.” ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ. Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ


ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ:
https://www.facebook.com/esy.keratsiniou

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr

Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 36
18755 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
ΤΗΛ:2121049581-6975603117
esy.keratsiniou@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια