ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ρότσιλντ, Εθνική Τράπεζα και "Ελληνικό" Κράτος (ΜΕΡΟΣ Α )

 

Οι Τραπεζίτες Ρότσιλντ, το νεοσύστατο Κράτος και η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος


Το 1821 στην Ελλάδα έλαβε χώρα η επανάσταση των Ελλήνων κατά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας με πρωτεργάτες τους Κολοκοτρώνη, Καποδίστρια, Υψηλάντη, Καραΐσκάκη, Κανάρη, Μπουμπουλίνα και άλλους. Οι γνωστές παρεμβάσεις των ξένων και των εδώ ανδρείκελων τους έφεραν ως αποτέλεσμα την δολοφονία του Ιωάννη Καποδίστρια το 1831 (οι ξένοι κάνουν κουμάντο με όπλα σε καιρό πολέμου και με ανδρείκελα σε καιρό δημοκρατίας). Εκεί ουσιαστικά τελειώνει η προσπάθεια για ένα πραγματικά ανεξάρτητο Κράτος. Όσοι σκέφτηκαν "μα από τοτε είμαστε ένα ελεύθερο Κράτος" δεν έχουν παρά να λάβουν υπόψιν τους τα παρακάτω στοιχεία.


Μέρος 1ο

 

Ποιοι είναι οι Ρότσιλντ:



Στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε κεντρική οδό στο Τελ Αβίβ με το όνομα "Ρότσιλντ", 2 ξενοδοχεία (ΑΥΤΟ και ΑΥΤΟ) και στο search την ίδια ονομασία σε 5 ακόμα πόλεις.

κάντε κλικ ΕΔΩ για να το δείτε στο google maps

 

Το έργο Μάτριξ κάνει λόγο συνεχώς για την Σιών:

 

 

Ας δούμε τι λέει το ίδιο το Εβραϊκό Συμβούλιο για την παρουσία των Ρότσιλντ στην Ελλάδα εκείνη την εποχή εκείνη

Η παρουσία των Ρότσιλντ στην Ελλάδα:

 

Μετά το 1834, και την ανακύρηξη της Αθήνας ως πρωτεύουσα της ανεξάρτητης Ελλάδας, αναπτύχθηκε μία μικρή εβραϊκή κοινότητα. Αριθμός εβραϊκών οικογενειών από τη Γερμανία ήρθαν και εγκαταστάθηκαν στην Αθήνα.Μεταξύ αυτών και ο χρηματιστής Μαξ ντε-Ρότσιλντ, ο οποίος συμμετείχε στην ακολουθία του βασιλιά Όθωνα. Μέσω της Δουκίσσης της Πλακεντίας αποκτήθηκε μια μεγάλη έκταση για την ανέγερση της Συναγωγής (1843).

 

Η Δούκισσα εγκαταστάθηκε στην Αθήνα το 1831 και ανέπτυξε μέσω της μελέτης της Βίβλου μια βαθειά συμπάθεια για τον Ιουδαϊσμό. Το 1847 οι ελληνικές αρχές απαγόρευσαν τη δημόσια περιφορά του ομοιώματος του Ιούδα του Ισκαριώτη, για να μην προσβληθεί ο βαρόνος ντε-Ρότσιλντ, ο οποίος βρισκόταν τότε στην Αθήνα. Σε αντίποινα ένα μέρος του πλήθους έκαψε την κατοικία του Ισραηλίτη Δαβίδ Πατσίφικο, Βρετανού υπηκόου και επίτιμου προξένου της Πορτογαλίας. Η βρετανική κυβέρνηση απαίτησε την καταβολή αποζημίωσης και, τελικά, ο υπουργός των Εξωτερικών λόρδος Πάλμερστον απέκλεισε το 1850 με αγγλικά πλοία το λιμάνι του Πειραιά. Το 1852 η δημοτική αρχή αποποιήθηκε τη δωρεά της Δούκισσας της Πλακεντίας για ανέγερση Συναγωγής.

 

Η εβραϊκή παρουσία αυξήθηκε από 60 άτομα το 1877 σε 250 το 1878. Η εβραϊκή Κοινότητα αναγνωρίστηκε επίσημα το 1889. Το 1890 πρόεδρος της Κοινότητας διετέλεσε ο Κάρολος Ρότσιλντ (1843 – 1918). Την εποχή εκείνη, λειτουργούσαν έλλειψη Συναγωγής 3 μικροί ευκτήριοι οίκοι.

 

στοιχεία από το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Κ.Ι.Σ.) Λινκ: http://www.kis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=476&Itemid=46

 

 

Οι Ρότσιλντ και η Ελλάδα

 

Οι δεσμοί μελών της οικογένειας Ρότσιλντ με τους Εβραίους της Ελλάδας υπάρχουν από τα πρώτα χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης. Σε όλη την Ευρώπη μέλη της οικογένειας υποστήριζαν των αγώνα των Ελλήνων για ανεξαρτησία, τόσο οικονομικά όσο και ηθικά, χρησιμοποιώντας την πολιτική καθώς και την κοινωνική τους επιρροή στους διπλωματικούς κύκλους της Ευρώπης.

 

Ο Μαξ ντε Ρότσιλντ, ήρθε στην Ελλάδα με την ακολουθία του Βασιλιά Όθωνα και διετέλεσε οικονομικός σύμβουλός του για αρκετά χρόνια. Ο Μαξ ντε Ρότσιλντ ήταν περήφανος για την εβραϊκή καταγωγή του και με την άφιξή του στην Αθήνα συνέβαλε στο συντονισμό μιας μικρής αλλά σημαντικής Κοινότητας Ασκεναζί Εβραίων.

 

Το 1889 το ελληνικό κράτος αναγνώρισε επίσημα την Ι.Κ. της Αθήνας. Το 1890 ο Τσάρλς Ρότσιλντ, γιος του Μαξ, έγινε ο πρώτος πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών. Το 1897 επισκέφθηκε την Αθήνα ο βαρώνος Φερδινάνδος Ρότσιλντ, ο οποίος, μεταξύ άλλων επαφών που είχε, συνάντησε τον υπουργό Ι. Κολλέτη για θέματα που αφορούσαν την Εβραϊκή Κοινότητα.

 

Τον Ιανουάριο του 1897, ο Φερδινάνδος Ρότσιλντ πηγαίνοντας στη Θεσσαλονίκη με το σκάφος του, σταμάτησε στη Χαλκίδα και συνάντησε εκπροσώπους της Εβραϊκής Κοινότητας, οι οποίοι του έθεσαν τα οικονομικά κυρίως προβλήματα που αντιμετώπιζε η Κοινότητα. Ο βαρώνος ανταποκρίθηκε άμεσα στην έκκληση της Κοινότητας προσφέροντας οικονομική ενίσχυση στις πολυμελής οικογένειες που είχαν μείνει άστεγες λόγω του καταστροφικού σεισμού που είχε χτυπήσει την πόλη πριν από δυόμιση χρόνια. Επίσης, συνέβαλε οικονομικά στην κατασκευή ενός τείχου περιμετρικά στο εβραϊκό νεκροταφείο της Χαλκίδας.

 

Στη συνέχεια ο βαρώνος επισκέφθηκε τη Θεσσαλονίκη, όπου ασχολήθηκε με επιχειρηματικές δραστηριότητες, καλλιεργώντας παράλληλα στενούς δεσμούς με τους   Εβραίους της Θεσσαλονίκης.

 

Για τη σημαντική προσφορά της οικογένειας Ρότσιλντ στην εβραϊκή ζωή της Ελλάδας, οι Κοινότητες της Αθήνας και της Χαλκίδας, στις αναμνηστικές μαρμάρινες πλάκες όπου αναγράφονται τα ονόματα των μεγάλων ευεργετών, αναφέρουν και το όνομα της οικογένειας Ρότσιλντ.

 

στοιχεία από το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Κ.Ι.Σ.) Λινκ: http://www.kis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=402:2009-07-03-10-35-03&catid=12:2009&Itemid=41

 

 

 

-----------


Μέρος 2ο

 

Εδώ βλέπουμε το ΦΕΚ με το οποίο δημιουργείται η εν Αθήναις Ισραηλιτική Αδελφότητα με πρόεδρο τον Τσάρλς Ρότσιλντ υιό του Μάξ Ντε Ρότσιλντ που ήρθε από την Γερμανία (με την κουστωδία του Όθωνα). Όσο για την βοήθεια των Ρότσιλντ τόσο οικονομικά όσο και ηθικά για την ανεξαρτησία μας θα τα δούμε αναλυτικά παρακάτω.

 

 

Δείτε το ΦΕΚ σε μορφή PDF κάνοντας κλικ ΕΔΩ

 

 

 

-----------


Μέρος 3ο

 

 

Το παρακάτω ΦΕΚ είναι του 1920 όταν ο "αντισημίτης" Βενιζέλος κάνει το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (ΚΙΣ) ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ (ΝΠΔΔ) δηλαδή Κράτος όπως είναι τα Υπουργεία Εθνικής Αμύνης, Εθνικής Οικονομίας, Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως, Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κτλ

 

 

για να δείτε το ΦΕΚ σε μορφή PDF κάντε κλικ ΕΔΩ

 

 

 

 

 

 

ϡ Η πραγματική καταγωγή του Ε. Βενιζέλου - κλικ ΕΔΩ

 

ϡ  Τα ΦΕΚ που κάνουν το ΚΙΣ Ν.Π.Δ.Δ. - κλικ ΕΔΩ

 

ϡ Τα 36 + 4 ΦΕΚ που αναφέρονται στο Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο - κλικ ΕΔΩ

 

 

 

-----------


Μέρος 4ο

 

Στην παρακάτω Ελαιογραφία απεικονίζεται ο Όθων με το Βασιλικό διάταγμα ιδρύσεως της Εθνικής Τραπέζης της Ελλάδος. Ναι ο γνωστός φιλέλλην Όθων που έβαλε φυλακή τον Κολοκοτρώνη...

 

 

 

Νικηφόρος Λύτρας (1832-1904).
Λάδι σε μουσαμά, 255x127 εκ.

Καλλιτεχνική συλλογή ΕΤΕ

http://ha.nbg.gr/exhibitions/En_1/pdf/30.html 






Ιδού και το ΦΕΚ συστάσεως της Εθνικής Τραπέζης της Ελλάδος το 1836 η οποία όμως δεν θα καρποφορήσει:

 

 

 

 

Για να δούμε μερικά πράγματα που έχουν ενδιαφέρον στο ΦΕΚ αυτό:

 

 

Πρώτο σημαντικό σημείο είναι ότι συστήνεται η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος με σκοπό να αναπτυχθεί στην Ελλάδα η Γεωργία, η Βιομηχανία, το Εμπόριο και η Ναυτιλία.

 

Δεύτερο σημαντικό σημείο είναι ότι η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος δια του άρθρου 1 του ΦΕΚ με Αριθμό 101/25.01.1836 αποκτά το αποκλειστικό προνόμιο να εκδίδει το χρήμα

 

ϡ Τραπεζογραμμάτια ονομάζονται τα χαρτονομίσματα που έχουμε στην τσέπη μας (κλικ ΕΔΩ)

 

 

 

 

 

 

Τρίτο και βασικότερο σημείο είναι ότι η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!!! (άρα ούτε ¨Εθνική" είναι ούτε "της Ελλάδος")

 

Άρα έχουμε μια ΙΔΙΩΤΙΚΗ εταιρεία η οποία αποτελείται είτε από Έλληνες ιδιώτες είτε από αλλοδαπούς ιδιώτες, στην οποία ο επίσης αλλοδαπός Όθωνας δίνει το αποκλειστικό προνόμιο κοπής χρήματος προς το Κράτος με σκοπό επαναλαμβάνουμε την ανάπτυξη της Γεωργίας, της Βιομηχανίας του Εμπορίου και της Ναυτιλίας, δηλαδή να κάνουν ιδιόκτητη όλη την ανάπτυξη.

 

 

Το αποκλειστικό προνόμιο φαίνεται και στο ΦΕΚ της 23.08.1841:

 

 

 

 

και στο ΦΕΚ 14.01.1842:

 

 

 

Αναφέρεται επίσης και στην επίσημη ιστοσελίδα τους: www.nbg.gr

 

 

 

 

Η πρώτη προσπάθεια δεν καρποφόρησε (1836) αλλά καρποφόρησε η δεύτερη το 1841 με το ακόλουθο ΦΕΚ:

 

 

 

 

Για να δούμε μερικές λεπτομέρειες που αναφέρονται στο ΦΕΚ:

 

 

ϡ Η ΕΤΕ είναι Α.Ε.

 

 

 

 

ϡ Η διαφάνεια σε όλο της το μεγαλείο...

 

 

 

 

ϡ Εδώ ο Ρότσιλντ θέτει τον βασιλιά ως τοποτηρητή του

 

 

 

 

ϡ Ο αέρας ο κοπανιστός (ελέω Βασιλέως) εις αντάλλαγμα υποθηκών και ενεχύρων...

 

 

 

 

ϡ Συνδέονται τα Τραπεζογραμμάτια της ΕΤΕ με τα "Ελληνικά" Νομίσματα

ϡ Εδώ βλέπουμε αυτό που εφαρμόσθηκε αργότερα στις ΗΠΑ ως "legal tender"

 

 

 

 

ϡ Νόμοι που ξεχωρίζουν τον νόμιμο απατεώνα από τον μη νόμιμο απατεώνα

 

 

 

 

ϡ δίνουν (νομοθετημένο) αέρα κοπανιστό και παίρνουν κόπο

 

 

 

 

ϡ το "Εθνική" και το "της Ελλάδος" αποτελεί μέρος εξαπάτησης

 

 

 

 

 

ϡ Η Τράπεζα που είχε ανοίξει ο Καποδίστριας αποτελεί νομοθετικό παρελθόν, νέοι ορίζοντες για τους "φιλέλληνες" Otto και Ρότσιλντ οι οποίοι πήραν διπλά καλαμάκια ανά χείρας (για να μας πιουν το αίμα)

 

 

 

 ϡ και η νομοθετική σφραγίδα του "φιλέλληνα"

 

 

 

 

 

Δεν πρέπει να συγχέουμε τους Προέδρους της ΕΤΕ (ή της όποιας Α.Ε.) με τους ιδιοκτήτες. Οι Πρόεδροι είναι απλώς μεγαλόμισθοι υπάλληλοι, είναι οι νούμερο ένα στην ιεραρχία των υπαλλήλων της εταιρείας. Σημασία έχει ποιοι είναι οι μέτοχοι (δηλαδή οι ιδιοκτήτες) και μάλιστα του πλειοψηφικού πακέτου!

 

Για να δούμε τώρα την σχέση της ΕΤΕ με τους Ρότσιντ όπως αναφέρεται στο επίσημο Χρονολόγιο της ΕΤΕ (αναλυτικά το χρονολόγιο θα το δούμε παρακάτω):

 

 

 

Ελληνικό Κράτος 1.000 μετοχές

Ν. Ζωσιμάς 500 μετοχές

Ι.Γ. Ευνάρδος 300 μετοχές

Βασιλιάς Λουδοβίκος Βαυαρίας 200 μετοχές

Κ. Βρανής 150 μετοχές

Θ. Ράλλης 100 μετοχές

 

Παρατηρούμε ότι η αναφορά μετοχών γίνεται σε φθίνουσα κλίμακα και στο τέλος αναφέρουν τους Ρότσιλντ συνοδεία του πονηρού “κ.ά.” Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται η εικόνα ότι κάπου στο βάθος μεταξύ των άλλων υπάρχουν και οι Ρότσιλντ. Η πονηρία στην υπόθεση φανερώνεται με το ότι δεν γίνεται αναφορά στην ταμπακιέρα, δηλαδή στο πλειοψηφικό πακέτο που είναι και η ουσία κάθε Α.Ε. διότι αυτό το πακέτο κάνει κουμάντο... Αναφέρεται αναλυτικά σε ποιους ανήκουν οι 2250 μετοχές, αλλά αφήνουν αόριστο που ανήκουν οι περισσότερες μετοχές ή πόσες ανήκουν στους Τραπεζίτες Ρότσιλντς μιας και τους αναφέρουν... με αυτόν τον τρόπο φαίνεται η ανάμιξη τους μεν αλλά μόνο στους "κατάλληλους" θα φανερώσουν το ποσοστό (για τους ευνόητους δικούς τους λόγους).

 

Γιατί άραγε η τεχνική αυτή; μήπως για να μην συνειδητοποιήσουμε ότι η Εθνική όχι μόνο δεν ήταν ποτέ "Εθνική" και "της Ελλάδος" αλλά ότι το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών άνηκε εξ αρχής στους Ρότσιλντ, συνεπώς οι Ρότσιλντ έλεγχαν εξ αρχής απόλυτα το νέο "Κράτος", άρα ουδέποτε υπήρξε δημοκρατία ή κράτος;... και πως να στηριχθεί το νέο μαγαζάκι ("Κράτος") χωρίς την ψευδαίσθηση της δημοκρατίας;

 

Οι μετοχές συνολικά ήταν 5.000, με τιμή 1000 Δραχμών καθ έκαστη, άρα 5.000.000 Δραχμές όπως βλέπουμε παρακάτω στο ΦΕΚ  30.03.1841. Οι 2750 μετοχές που αντιστοιχούν περίπου στο 55% των μετοχών ήταν των Ρότσιλντ.

 

όσον αφορά τις 1.000 μετοχές που είχε το Ελληνικό Κράτος, όπως θα δούμε στο επίσημο Χρονολόγιο της Εθνικής Τραπέζης, είναι ένας ακραίος εμπαιγμός διότι ήταν θέμα χρόνου αυτές οι μετοχές να φύγουν από τα χέρια του "Κράτους" εφόσον ο αναγκαστικός και αποκλειστικός δανεισμός του "Κράτους" από την ΕΤΕ θα έφερνε χρέος... Δηλαδή μας έδωσαν και μια αβάντα 1.000 μετοχές για να μας ρίξουν μια εντελώς ηλίθια στάχτη στα μάτια αφού ήταν θέμα χρόνου όχι μόνο να φύγουν από τα χέρια του "Κράτους" οι 1000 μετοχές αλλά να ξεκινήσει η υπερχρέωση του Κράτους από την ιδιωτική Εταιρεία που ήταν και το ζητούμενο!


ΠΗΓΗ


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ


Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΖΥΓΟΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΑΘΕ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΩΛΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 


ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

“Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”. ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

“ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.” ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ. Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ . ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ



ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ:
https://www.facebook.com/esy.keratsiniou


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr


Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 36
18755 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
ΤΗΛ:2121049581-6975603117
esy.keratsiniou@gmail.com





 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια