ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Οι τράπεζες και τα ακίνητα – φιλέτα των πλειστηριασμών!

 


Περίεργες καταστάσεις μαθαίνω ότι συμβαίνουν στον όμιλο Eurobank και ειδικότερα στο κομμάτι που αφορά ακίνητα, αγορές από την Grivalia μέσω πλειστηριασμών της τράπεζας και επιλεκτικές μεταπωλήσεις!

Σας έχουμε εγκαίρως ενημερώσει για την περίεργη φάμπρικα που έχει ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα και αφορά παρεμβάσεις και αγορές από τις θυγατρικές των τραπεζών, ακινήτων προβολής που βγαίνουν στον πλειστηριασμό, με απώτερο σκοπό να μην πέσουν στα χέρια «άσχετων» και μη ημετέρων, αλλά να κατευθυνθούν σε φίλους και επαγγελματικές ή άλλες υποχρεώσεις!

Υπό αυτό το πρίσμα, οι πληροφορίες και τα δεδομένα που έχουμε στη διάθεση μας δείχνουν, περίεργα παιχνίδια με φιλέτα στην παράκτια ζώνη, ξενοδοχεία, οικόπεδα και ακίνητα μέχρι και …το Σούνιο, τα οποία άλλος τα έχει κλείσει, με άλλον έχει συμφωνήσει και άλλος τελικά τα παίρνει, με μεταβιβάσεις από τη μία εταιρία στην άλλη!

Και διερωτώμαι, τους τύπους αυτούς, με τα λευκά κολάρα, τους ελέγχει κανείς για πράξεις ή παραλείψεις;

Υπάρχει τραπεζική εποπτεία; Είτε από την ΤτΕ, είτε από τις διοικήσεις των τραπεζών;

Και τελικά, μέχρι πού θα φτάσει η βαλίτσα;

Θα παραμένουν εσαεί στο απυρόβλητο προστατευμένοι από κυβερνητικές ασυλίες;

Συνεχίζεται …

ΠΗΓΗ

Οταν οι τράπεζες γίνονται «κοράκια»!


Σας είχαμε γράψει προ ημερών για μια νέα πατέντα των τραπεζιτών, να πηγαίνουν να αγοράζουν οι ίδιες οι τράπεζες μέσα από την διαγωνιστική διαδικασία, ακίνητα και περιουσιακά στοιχεία που βγάζουν σε πλειστηριασμό!

Σε απλά λόγια η …φάμπρικα έχει ως εξής: βγάζουν οι τράπεζες ένα ακίνητο στο σφυρί, επισπεύδουν δηλαδή μια διαδικασία πλειστηριασμού, το οποίο «χτυπάνε» οι ίδιες, το αποκτούν και στη συνέχεια το μεταπωλούν στον …πραγματικό ενδιαφερόμενο!

Έτσι, ακίνητα και περιουσιακά στοιχεία οφειλετών, εκπλειστηριάζονται (συνήθως βιαίως) και στη συνέχεια μέσω της παρέμβασης των τραπεζών, στην ιδιοκτησία των οποίων περνάνε για λίγο, καταλήγουν στα χέρια φίλων, συγγενών, ημέτερων, αντί συμφωνηθέντος ποσού!

Επί τη ευκαιρία, εντελώς συμπτωματικά, διάβασα στον Τύπο ότι η Eurobank μέσα από την διαδικασία πλειστηριασμού, απέκτησε αντί 1 εκατ. ευρώ, στην τιμή πρώτης προσφοράς (!!!), το 100% των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της Village, που ανήκε στον επιχειρηματία Δ. Κοντομηνά!

Και το καταχώρησε αμέσως στα υπό παραχώρηση περιουσιακά στοιχεία!!! Αλήθεια, τι σύμπτωση!

ΠΗΓΗ


Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ  ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ 


ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια