ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ανθρώπινo δικαιώμα...ΤΙ;

 


Από πληροφορίες άρθρου που αναγνώσαμε, η Πακιστανική κυβέρνηση άσκησε δημόσια, για πρώτη φορά, έντονη κριτική στο Ταλιμπανικό καθεστώς του Αφγανιστάν. Αφορμή στάθηκε η ανακοίνωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή από τους Ταλιμπάν και αφορά τη μετακίνηση των γυναικών στο Αφγανιστάν.
Οι εξτρεμιστικές θέσεις του καθεστώτος των Ταλιμπάν, δεν είναι κάτι το οποίο μας εκπλήσσει, σε αντίθεση με τις δηλώσεις του υπουργού πληροφοριών κυρίου Τσόντρι, που δείχνουν ξεκάθαρη ανησυχία για εξτρεμιστική εξάπλωση και στο Πακιστάν, αλλά και πέρα από αυτό.
Ο κύριος Τσόντρι, ανάμεσα σε άλλα δήλωσε πως ο αναχρονιστικός τρόπος σκέψης των Ταλιμπάν, είναι επικίνδυνος.
Το γεγονός ότι μια ομόθρησκη χώρα παίρνει θέση κατά του εξτρεμισμού την ώρα που η "πολιτισμένη" Ευρώπη, ασχολείται με τον μαζικό εμβολιασμό, είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να μας απασχολήσει πραγματικά, καθώς τα φαινόμενα δείχνουν να αντικρούονται παγκόσμιες πολιτικές, οι οποίες σαφώς και είναι αλληλένδετες.

Θίγεται το θέμα του μεταναστευτικού.
Τα τελευταία δύο χρόνια που ζούμε την πανδημία του covid 19, με μέτρα που δεν ξαναέζησε η ανθρωπότητα παγκοσμίως και θα περίμενε κανείς στα πλαίσια της μη διάδοσης να είχαμε αυστηρή φύλαξη τόσο των θαλάσσιων, όσο και των χερσαίων συνόρων της χώρας μας, είδαμε αύξηση των εισροών και λίγες ημέρες πριν, βιώσαμε και το ναυάγιο ανοιχτά της Πάρου το οποίο μετρά τουλάχιστον 16 νεκρούς.
Η στάση που έχει πάρει έως τώρα η κυβέρνηση Μητσοτάκη σε συνεργασία και με άλλα Ευρωπαϊκά κράτη, δείχνει αφενός αδιαφορία προς τους ίδιους τους μετανάστες που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο τόσο όσον αφορά την προστασία τους από τη θανατηφόρα νόσο, όσο και γενικότερα τη σωματική τους ακεραιότητα.
Και δεν είναι τυχαίο φυσικά το γεγονός ότι εδώ και πολύ καιρό τα καθεστωτικά μμε σιωπούν σε σχέση με εισροές, αλλά και θέματα που αφορούν τη μεταναστευτική πολιτική στη χώρα μας.
Διατηρώντας σχεδόν σιγή ιχθύος και η παρούσα κυβέρνηση, για την κατάληψη των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν, στην ουσία ενισχύουν την άμεση ανάγκη μετανάστευσης - ιδίως γυναικών - από το Αφγανιστάν προς πού αλλού; Μα φυσικά την Ευρώπη. Και ως γνωστών ο δρόμος για την Ευρώπη, ξεκινά από την Ελλάδα.

Θίγεται διαφωνία πολιτικής μεταξύ Ο.Η.Ε. και Ε.Ε.

Η εξτρεμιστική πολιτική των Ταλιμπάν, είναι κατακριτέα αυτομάτως από τον Ο.Η.Ε. - τουλάχιστον υποθετικά - αν λάβουμε υπόψιν την οικουμενική διακήρυξη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Η σιωπηρή αποδοχή της Ε.Ε. όσον αφορά την καταπάτηση αυτών των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των πολιτών του Αφγανιστάν από τους Ταλιμπάν, θα έπρεπε λογικά να φέρει σε ρήξη τη σχέση της με τον Ο.Η.Ε. και ήδη αν μη τι άλλο να βλέπαμε αντιδράσεις των κρατών ανά τον κόσμο.
Παρόλα αυτά, η στάση Ο.Η.Ε. και Ε.Ε. δείχνει πλήρη αδιαφορία σε ένα θέμα που καταπατά θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα, τα οποία υποτίθεται ότι οι εν λόγω θεσμοί πρεσβεύουν.

Δεν χρειάζεται και πολύ σκέψη για να διακρίνει κανείς ότι οι υποτιθέμενες κοινές πολιτικές παγκόσμιων θεσμών, έρχονται σε αντίθεση τόσο αναμεταξύ των, όσο και προς τις διακηρύξεις και τις διεθνείς συμβάσεις τους.

Γεννιούνται λοιπόν τα ερωτήματα, για ποιο λόγο δεν παίρνουν επίσημη θέση οι θεσμοί αυτοί και μήπως πίσω από τη σιγή αυτή κρύβεται ότι το Ταλιμπανικό καθεστώς τελικώς εξυπηρετεί υπόγειους σκοπούς τους;



Ως μέλη του παγκόσμιου ανθρωποκεντρικού οργανισμού και εθνικού πολιτικού φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις" και ως Έλλην άνθρωποι ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ τις εξτρεμιστικές τακτικές του καθεστώτος των Ταλιμπάν στο κράτος του Αφγανιστάν, ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ την υποτίμηση του θήλυ φύλου, ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ κάθε φασισμό και κάθε διαχωρισμό των ανθρώπων με οποιοδήποτε τρόπο, ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ κάθε καταπίεση και βία οποιασδήποτε μορφής απέναντι σε όλους τους ανθρώπους απανταχού της Γαίας.

Ως παγκόσμιος ανθρωποκεντρικός οργανισμός η "Ελλήνων Συνέλευσις", από την πρώτη στιγμή ίδρυσης του αποδεικνύει διαρκώς, ότι ζούμε έναν πόλεμο νόησης
 και κάθε άλλο παρά οικονομικό όπως προσπαθούν να μας πείσουν τόσα χρόνια, δεσμεύοντας το κράτος για 99 χρόνια με το 1ο μνημόνιο του 2010.
Μέσω των blog των οργανισμών μας, αναδεικνύουμε με αποδείξεις τον πλούτο των Ελλήνων, μα και τον πλούτο που αναλογεί σε κάθε χώρα μέσω των παγκοσμίων καταπιστευμάτων που προκύπτουν από τη συνθήκη του Bretton Woods, ο οποίος αποδεικνύει με τη σειρά του ότι το μεταναστευτικό ως ζήτημα οικονομίας, είναι ένα πρόβλημα που με άνεση θα είχε λυθεί, εάν οι χώρες έκαναν χρήση του πλούτου τους ανταποδοτικά προς την πολιτεία τους, δηλαδή προς τους ίδιους τους πολίτες τους. Οπότε και διακρίνεται μια παγκόσμια πολιτική βούληση για την πτώχευση των ανθρώπων και την υποδούλωσή τους από τα εκάστοτε κρατικά καθεστώτα. Αν δει κανείς τα καταπιστεύματα της Υεμένης για παράδειγμα, θα εξοργιστεί πραγματικά, καθώς βλέπουμε τους πολίτες της κυριολεκτικά να εξαφανίζονται από την ασιτία. 


Ως εθνικός πολιτικός φορέας η "Ελλήνων Συνέλευσις", έχει κατατεθειμένες την ιδρυτική διακήρυξη και τις προγραμματικές δηλώσεις του στον Άρειο Πάγο με αρ. πρ. 6199/4.9.2015 και στην ουσία το πρόγραμμά του αφορά τη δόμηση μιας πολιτείας η οποία θέμελά της έχει ένα αξιακό σύστημα αποτελούμενο από 12 αξίες, 18 αρχές και 3 πολιτειακούς νόμους.
Το αξιακό σύστημα της πολιτείας, είναι και αυτό που θα διασφαλίζει τα δίκαια (και όχι δικαιώματα*) όλων των πολιτών - οι οποίοι δεν θα χωρίζονται πλέον σε κάστες κομματικού, δογματικού, ταξικού ή άλλου χαρακτήρα - καθώς με την ομαλή εγκαθίδρυσή του, η οργάνωση της πολιτείας θα είναι στην ακρίβεια, με λογική συνέπεια την ευδαιμονία στον βίο και την καθημερινότητά τους.

*Το δικαίωμα σου το δίνει κάποιος που έχει το δίκαιο. Και το δίκαιο το έχεις Ε.ΣΥ. οπότε δεν έχεις δικαιώματα.

Ο ξεκάθαρος στόχος και σκοπός της οντότητας "Ελλήνων Συνέλευσις"
, είναι η απελευθέρωση των ανθρώπων απανταχού της Γαίας και η εγκαθίδρυση της Ελλήνων Πολιτείας αρχικώς στην ιερή μας χώρα Ελλάς και στη συνέχεια σε κάθε κομμάτι γης του πλανήτη μας, ως ιδανική πολιτεία για το σύνολο των ανθρώπων επάνω σε αυτόν.

Όλα τα στοιχεία που έχουμε μπροστά στα μάτια μας, αποδεικνύουν καθημερινά τις απάτες και τα συμφέροντα της παγκόσμιας ελίτ μέσω των παγκόσμιων θεσμών. Δεν αφορά θεωρία συνωμοσίας, αλλά πραγματική συνωμοσία με ολοζώντανους υπαρκτούς συνωμότες, που πλέον έχουν αρκετό θράσος να μην κρύβουν καν τις προθέσεις τους για την ανθρωπότητα.
Οι θεσμοί, θα έπρεπε στην πραγματικότητα να έχουν ως έργο τους την προστασία και τα συμφέροντα των πολιτών, τους οποίους υποτίθεται εκπροσωπούν, αν και αποδεικνύεται ότι αντιπροσωπεύουν.

Είναι η ώρα να πράξουμε συνειδητά για την ανθρωπότητα, ενωμένοι ως σφαίρα πυρός, τακτοποιώντας πρώτα τα του οίκου μας και στη συνέχεια σε βοή-θεία προς κάθε Έλλην άνθρωπο που θέλει να διεκδικήσει τα δίκαιά του και να εγκαθιδρύσει και αυτός τη δίκαιη προς όλους πολιτεία, όπου και αν βρίσκεται επάνω στη γη.

Ενημερώσου άμεσα για τον παγκόσμιο ανθρωποκεντρικό οργανισμό και εθνικό πολιτικό φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις" και γίνε και Ε.ΣΥ. μέρος του ιερότερου αγώνος στην ανθρωπότητα.

Αναστασία Ιακώβου, ενεργό μέλος "Ελλήνων Συνέλευσις Λαυρεωτικής"


ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!


ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ:


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 36
18755 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
ΤΗΛ:2121049581-6975603117
esy.keratsiniou@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια