ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΟΤΑΝ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ

 ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ Η ΕΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1841 ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΟ 2013 ΝΟΜΙΖΩ Ή ΤΟ 2014 ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1841 ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ. ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ.

ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΕ ΕΡΓΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥputin-rochild


Ο Βλαντιμίρ Πούτιν απαγόρευσε στους Ρότσιλντ και τήν οικογένεια του να πατήσουν το ρωσικό έδαφος. Ξεκαθαρίζει τις παραστρατιωτικές οργανώσεις που επί 8 χρόνια δολοφονούν πατριώτες σε όλη την Ουκρανία όπως στην Ελλάδα με κέντρο τον Βάλτο.

Αφού ο Ρώσος πρόεδρος εξόφλησε το χρέος της χώρας του προς τους Ρότσιλντ, ο Πούτιν δεν δίστασε να ενημερώσει τους συμβούλους για τη σημασία των πράξεών του: «Τους άρπαξε από το λαιμό και τους πέταξε έξω από την πίσω πόρτα της Ρωσίας».

Είναι σαφές ότι ο Πούτιν ήταν δυσαρεστημένος με το μυστικό σχέδιο ατζέντας της ελίτ να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας. Η πράξη του να χτυπά τις γροθιές του στο τραπέζι και η υπόσχεσή του να καταστρέψει τη νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων φαίνεται να δείχνουν ξεκάθαρη απόδειξη της ασφάλειας του Πούτιν.

Σύμφωνα με πηγή του Κρεμλίνου, ο Ρώσος πρόεδρος ήδη μάχεται για τη χώρα του εναντίον των Ρότσιλντ. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν λέει: «Δεν κατέχουν τον κόσμο και δεν έχουν λευκή κάρτα για να κάνουν αυτό που θέλουν. Αν δεν τους αμφισβητήσουμε, θα υπάρξει άλλο πρόβλημα. Δεν θα τους φοβηθούμε».

Πηγές λένε ότι οι τραπεζικές δραστηριότητες των Rothschild έχουν βλάψει τη ρωσική οικονομία. Με αυτόν τον τρόπο, η συνέχιση σε αυτό το μονοπάτι θα οδηγήσει μόνο σε περισσότερες μάχες μεταξύ των κατοίκων της.

Για τον Ρώσο πρόεδρο, ο κύριος στόχος ήταν να αποφευχθούν οι συγκρούσεις μεταξύ κρατών όπως θα ήθελαν οι Ρότσιλντ.
Προσπαθούν οι Ρότσιλντ να ξεκινήσουν έναν νέο παγκόσμιο πόλεμο; Πρέπει να προετοιμαστούμε για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο;
Παρά τις προσπάθειες του Πούτιν να το τερματίσει, η Νέα Παγκόσμια Τάξη συνεχίζει να επεκτείνεται, όχι μόνο στη Ρωσία αλλά σε όλο τον κόσμο. Χάρη στον Βλαντιμίρ Πούτιν, η Ρωσία είναι πλέον ασφαλής.

Η παγκόσμια κυριαρχία δεν είναι πλέον πρόβλημα. Η απαγόρευση των σχεδίων των Ρότσιλντ, όπως πρότεινε ο Πούτιν, τερμάτισε την επιρροή τους και την επέκταση της εξουσίας τους στη Ρωσία. Ενώ αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες απειλές αυτή τη στιγμή, οι Ρότσιλντ φεύγουν τώρα φοβούμενοι τον Πρόεδρο. Προσπαθεί να πάει ενάντια στο σχέδιο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης να ενωθεί και να δημιουργήσει έναν κόσμο υπό την ηγεσία των κυβερνήσεων.

ΠΗΓΗ


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΤΕΛΝΩ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟ ROTHCHILD… ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΤΙΝΑΧΤΕΙ Η ΜΠΑΝΓΚΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ. 21/10/2017 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)


ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια