ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Δεν λένε τίποτα για την χθεσινή συμφωνία της Αθήνας με τους Πακιστανούς .Στα ΜΜΕ επικρατεί ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ…

 Η ΕΛΛΑΔΑ, ΛΟΙΠΟΝ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΔΙΩΧΝΕΙ ΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ!!! Γίνεται αντικατάσταση του πληθυσμού την ώρα που οι θάνατοι στην Ελλάδα αυξάνονται;;;


Δεν λένε τίποτα για την χθεσινή συμφωνία της Αθήνας με τους Πακιστανούς - Τον Οκτώβριο του 2021 είχε προετοιμαστεί το έδαφος... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!



Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η συμφωνία που υπέγραψε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης με το Πακιστάν και την οποία ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ επιμελώς τα κανάλια, όπως συνέβη και με την «κατάληψη» της Πλατείας Συντάγματος από Πακιστανούς κατά την παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Όπως διαβάσατε χθες στο el.gr, στο Πακιστάν, συμμαχική, ΑΝ ΟΧΙ ΑΔΕΡΦΙΚΗ, χώρα της Τουρκίας, βρέθηκε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, όπου είχε συνομιλίες με την πολιτική ηγεσία της χώρας, με σκοπό, όπως αναφέρεται επίσημα, «την ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας σε θέματα καταπολέμησης της παράνομης μετανάστευσης, καθώς και σε ζητήματα νόμιμης μετανάστευσης», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες και δημοσιεύματα, μεταξύ Αθήνας και Ισλαμαμπάντ φέρονται να συμφωνήθηκαν τα εξής:

Ξεκινάνε απευθείας πτήσεις Αθήνα-Ισλαμαμπάντ
Στόχος της νέας πολιτικής θα είναι η παροχή βίζας για 5 χρόνια
Οι Πακιστανοί θα μένουν 9 μήνες στην Ελλάδα και 3 μήνες στη χώρα τους

Πακιστανοί θα έρχονται νόμιμα στην Ελλάδα για να δουλεύουν ως… εποχικοί εργάτες (λεπτομέρειες ΕΔΩ)!!!

Η ΕΛΛΑΔΑ, ΛΟΙΠΟΝ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΔΙΩΧΝΕΙ ΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ!!! Γίνεται αντικατάσταση του πληθυσμού την ώρα που οι θάνατοι στην Ελλάδα αυξάνονται;;;

Στα ΜΜΕ σιωπή!!! Μιλάνε μόνο για τα εμβόλια και την τετριμμένη επικαιρότητα!

Όπως σιωπή επικράτησε και τον Οκτώβριο του 2021, όταν ο υπουργός Μηταράκης ανακοίνωνε την χρηματοδότηση οικιστικού προγράμματος για… «πρόσφυγες» στην Ελλάδα! Ή για… εποχικούς εργάτες από το Πακιστάν, τώρα που υπογράφηκαν οι συμφωνίες!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:




Στις 10 Δεκεμβρίου 2018 σε σύνοδο υπό την αιγίδα του ΟΗΕ στο Μαρακές υπερψηφίστηκε και υπογράφηκε το Παγκόσμιο Σύμφωνο για τη Μετανάστευση Το σχέδιο- όπως έγινε γνωστό μόνο από τα ΜΜΕ- ως στόχο έχει να συμβάλει στη ρύθμιση των παγκοσμίων μεταναστευτικών ροών, και δημοσιεύονται μόνο αοριστες αναφορές περί θεμελιωδών ανθρωπιστικών αρχών, δικαιωμάτων των μεταναστών και αναγνώρισης της εθνικής κυριαρχίας. Βέβαια όπως τονίστηκε το Σύμφωνο αυτό δεν είναι δεσμευτικό για τις χώρες υποδοχής, όμως η έγκρισή του από κάποιες χώρες, όπως η Ελλάδα, καθιστά υποχρεωτική την εφαρμογή του σ’ αυτές ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.

Ο κύριος ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Υποψήφιος Βουλευτής στο νόμο Ηρακλείου με τον Πολιτικό Φορέα ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’, αποκαλύπτει όλα όσα δε γνωρίζουμε για το Σύμφωνο του Μαρακές στην εκπομπή ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ με την ‘Έλενα Γκίκα. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ : ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: pashalidisdimitris1234@gmail.com – 698 589 9126

ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΣΤΟ ΜΑΡΑΚΕΣ; (ΜΕΡΟΣ 2ο) ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ



ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΥ ΟΗΕ – Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΟ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΠΑΝΤΕΙΟΤΡΟΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΟΨΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ.

Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΛΟΙ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΠΟΥ ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΗΝΗ. 19/10/2019

ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

“Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”. ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

“ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.” ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ:
https://www.facebook.com/esy.keratsiniou

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr

Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 36
18755 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
ΤΗΛ:2121049581-6975603117
esy.keratsiniou@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια