ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Η ΠΑΡΑΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ (ΜΕΡΟΣ 5ο)

 Μέχρι και το δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο η περιοχή της ΠΓΔΜ ανήκε στη σύνθεση του Σερβικού κράτους και ονομαζόταν Παλιά Σερβία, Νότια Σερβία ή Vardarska Banovina και τότε ήταν που ρίχτηκε ο σπόρος μιας τεχνητής προσπάθειας εθνογένεσης, που βάφτιζε με ελληνικό όνομα την περιοχή και χάριζε ελληνικά σύμβολα.. Το 2018 –μετά από το φιάσκο δεκαετιών- η κυβέρνηση Τσίπρα αποφασίζει να συμφωνήσει με τους γείτονές μας να ονομάσουν το κράτος τους Βόρεια Μακεδονία.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Η ΠΑΡΑΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ (ΜΕΡΟΣ 5ο)
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Η ΠΑΡΑΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ (ΜΕΡΟΣ 5ο)


Μέχρι και το δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο η περιοχή της ΠΓΔΜ ανήκε στη σύνθεση του Σερβικού κράτους και ονομαζόταν Παλιά Σερβία, Νότια Σερβία ή Vardarska Banovina και τότε ήταν που ρίχτηκε ο σπόρος μιας τεχνητής προσπάθειας εθνογένεσης, που βάφτιζε με ελληνικό όνομα την περιοχή και χάριζε ελληνικά σύμβολα.. Το 2018 –μετά από το φιάσκο δεκαετιών- η κυβέρνηση Τσίπρα αποφασίζει να συμφωνήσει με τους γείτονές μας να ονομάσουν το κράτος τους Βόρεια Μακεδονία. Με απαράμιλλη ‘’γενναιοδωρία΄΄ η Ελλάδα έσπευσε να αναγνωρίσει ένα Μακεδονικό έθνος στα βόρεια σύνορα της δικής μας Μακεδονίας και τους πολίτες της Μακεδόνες! Γιατί; Φοβόμασταν κάτι; Κινδύνευε η εθνική μας ασφάλεια από τα μικροσκοπικά Σκόπια και παραχωρήσαμε με τόση ευκολία τα δικαιώματα που απορρέουν από την «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ; ‘Η μήπως οι κυβερνώντες ακολούθησαν τις προσταγές των ‘’μεγάλων δυνάμεων’’ όπου η επιρροή τους στην περιοχή και η χρησιμοποίηση των λαών της για δικός τους όφελος αποτελεί διαχρονική πάγια τακτική; ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΠΩΣ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ; Ο κύριος ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Υποψήφιος Βουλευτής στο Νομό Ηρακλείου με τον Πολιτικό Φορέα ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’, αποκαλύπτει το χρονικό της προδοσίας της Μακεδονίας στην εκπομπή ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ με την ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ : ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: pashalidisdimitris1234@gmail.com – 698 589 9126

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Η ΠΑΡΑΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ (ΜΕΡΟΣ 4ο) – ΠΩΣ Η ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ ΕΓΙΝΕ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»

Η Βαρντάσκα, η οποία θέλει να λέγεται ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, το κατόρθωσε με τη βοήθεια των Δυτικών «συμμάχων» και την συναυτουργία των κυβερνήσεων της Ελλάδας . Έκλεψαν και πλαστογράφησαν την Ιστορία μας, για να εγερθούν δικαιώματα στο σύνολο της γεωγραφικής Μακεδονίας από την πλευρά του νέου κράτους. Το θέμα των Σκοπίων που ήδη ξεκάνει από τη δεκαετία του 40 παίρνει σάρκα και οστά τον Ιανουάριο του 1991, όταν με τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και μετά από δημοψήφισμα ο τότε πρόεδρος της ως τότε «Ομόσπονδης Δημοκρατίας» Κόρο Γκλιγκόροφ, κήρυξε την πλήρη ανεξαρτησία της χώρας με το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας». Φτάνοντας στον Σεπτέμβριο του 1995 με την Ενδιάμεση Συμφωνία και υπουργό Εξωτερικών τον Κάρολο Καπούλια έρχεται η πΓΔΜ και πάνω από εκατό χώρες, μεταξύ των οποίων η Ρωσία και οι ΗΠΑ, την αναγνωρίζουν διμερώς. ΤΟ 2018 ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗ «ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΩΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ»- ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ. Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΥΤΗ, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ», ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΟΤΗΤΑ ΩΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ» ΚΑΙ ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Ο κύριος ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Υποψήφιος Βουλευτής στο Νομό Ηρακλείου με τον Πολιτικό Φορέα ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’, αποκαλύπτει το χρονικό της προδοσίας της Μακεδονίας στην εκπομπή ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ με τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΟΥΦΛΕΡΟ. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ : ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: pashalidisdimitris1234@gmail.com – 698 589 9126


ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΖΑΕΦ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2020

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΚΥΡΩΣΗ  ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΜΕΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ. 

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ  ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ  ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ  ΩΡΥΟΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΘΕΤΕ ΒΕΤΟ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ   ΘΕΤΕΙ ΒΕΤΟ ΑΛΛΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ  ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ  ΠΡΟΣ ΚΥΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΜΕΣΩ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ,ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΔΕ ΜΕ ΤΗΝ  ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ  ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΟΥΝ  ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΕΔΙΑ ΣΥΜΒΟΛΗΣ ΑΠΟ  ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ,  ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΕΙ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

“Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”. ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

“ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.” ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ. Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ . ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ:
https://www.facebook.com/esy.keratsiniou

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr


Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 36
18755 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
ΤΗΛ:2121049581-6975603117
esy.keratsiniou@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια