ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Σκρέκας: 4 με 5 δισ. ευρώ για τη στήριξη Protergia – Watt + Volt – Ζενιθ – Elpedison – ΗΡΩΝ – efa

 



Η κυβέρνηση θα διαθέσει 4 με 5 δισ. ευρώ για να στηρίξει τους λογαριασμούς των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων» ανέφερε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας (Η ΛΑΡΚΟ βούλιαζε στα χρέη και πατέρας και σύζυγος Σκρέκα έπαιρναν χρυσούς μισθούς), μιλώντας στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω».

Δηλαδή αντί να απαιτήσει να μειώσουν τα εξωφρενικά τιμολόγια οι εταιρίες παροχής, τους επιδοτεί με 5 δισεκατομμύρια για να συνεχίσουν να κερδοσκοπούν!

Στην πραγματικότητα η «στήριξη» καταλήγει στις εταιρίες Ήρων Θερμοηλεκτρική του όμιλο ΓΕΚΤΕΡΝΑ του επιχειρηματία Περιστέρη και συμφερόντων του πεθερού του Υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη, Elpedison Εμπορία Ηλεκτρικής Ενέργειας του μικτού σχήματος των ΕΛΠΕ και της ιταλικής Edison και μέτοχοι είναι έμμεσα ο όμιλος Λάτση, Protegia που είναι ο ενεργειακός βραχίονας του ομίλου Μυτιληναίου και έχει συνάψει στρατηγική συνεργασία με τον όμιλο Βαρδινογιάννη στον τομέα της ενέργειας, τόσο μέσω της μονάδας συνδυασμένου κύκλου 436,6 MW «Κόρινθος Power» (65%-35%) όσο και μέσω της κοινής εταιρείας «Μ&Μ Gas» που δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και εμπορία φυσικού αερίου.

Δείτε το βίντεο













ΠΗΓΗ

Έλα να διοικήσεις Ε.ΣΥ.! Όλοι οι άλλοι απέτυχαν!: Αναγγελία της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ:


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 36
18755 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
ΤΗΛ:2121049581-6975603117
esy.keratsiniou@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια