ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ “ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

 anemogennitries


Χημικά δέχτηκαν νέοι,ηλικιωμένοι και παιδιά που βρέθηκαν στην κορυφή του Τυμπάνου Αγράφων για να αποτρέψουν την εγκατάσταση των ανεμογεννητριών, όπως μεταδίδει karditsastakra.com.

Καρδιτσιώτες οι οποίοι παλεύουν για να μείνουν παρθένα αυτά τα βουνά και τα δάση βίωσαν στο πετσί τους τι σημαίνει η αποκατάσταση της Δημοκρατίας που γιορτάστηκε με φαγοπότια στο Προεδρικό μέγαρο.

Όλα αυτά για το παραμύθι της κλιματικής αλλαγής και τα εκατομμύρια που περιμένει ο πεθερός του Γεραπετρίτη με την Τερνα ο οποίος προωθεί την εγκατάσταση αυτών των τεράτων.

Οι ανεμογεννήτριες και δεν προσφέρουν κάτι στην ηλεκτρική ενέργεια αλλά και καταστρέφουν όλο το οικοσύστημα.

Όλα αυτά γίνονται υπό τις ευλογίες των τριών βουλευτών του Νομού Καρδίτσας κύριου Κώστα Τσιάρα κύριου Γιώργο Κωτσού και κυρίας Ασημίνας Σκόνδρα.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο που ανήρτησε Καρδιτσιώτισσα, στο οποίο φαίνονται οι γενίτσαροι του Μητσοτάκη να κοπανούν τον κόσμο ανηλεώς…




Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ 1979 ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΔΑΣΗ ΜΑΣ

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΟ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ  ΑΠΟ ΚΑΘΕΤΙ ΣΑΠΙΟ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ << ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ >> ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ ,ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΦΑΡΠΑΞΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ .

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΞΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ  ΕΥΘΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ << ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ >>

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ:


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 36
18755 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
ΤΗΛ:2121049581-6975603117
esy.keratsiniou@gmail.com


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια