ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η αναβίωση του ναζισμού αποκαλύφθηκε πλανητικά στόν Ο.Η.Ε. στις 4 Νοεμβρίου 2022

  


Είναι πραγματικά εξωφρενικό το γεγονός ότι 52 κράτη μέλη του ΟΗΕ εξέφρασαν αρνητική στάση ως προς το θέμα της καταπολέμησης του νεοναζισμού σε έναν πλανήτη ο οποίος είναι από άκρη σε άκρη ποτισμένος με το αίμα των πρόγονων μας οι οποίοι αντιστάθηκαν με σθένος τόλμη και ανδρεία απέναντι στο παγκόσμιο σιωνιστικό μόρφωμα της ναζιστικής ιδεολογίας η οποία μόλυνε και συνεχίζει και μολύνει τις ανθρωπινές συνειδήσεις διαφθείροντας κάθε έννοια λογικής ελευθερίας και δικαιοσύνης.

  Δείτε τήν εκπομπή πατώντας το παρακάτω λίνκ     

 ΒΙΝΤΕΟ https://www.facebook.com/298862707695960/videos/645112417306407

Και όμως εν έτη 2022 και μετά από 82 ολόκληρα χρόνια βλέπουμε την ιστορία να επαναλαμβάνετε με την επανεμφάνιση των δυνάμεων του ναζιστικού άξονα ο οποίος σήμερα έχει την βάση του στις Η.Π.Α και αυτοπροσδιορίζεται ως η επομένη ελίτ που θα προσπαθήσει να επιβάλει μια νέα τάξη πραγμάτων στην οποία τα πράγματα θα είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι.

Το χειρότερο από όλα όμως είναι ότι μέσα στα 52 αυτά κράτη βρίσκετε και η Ελλάδα μια Ελλάδα που μετράει 800 χιλιάδες εκτελεσμένους από την ναζιστική μηχανή εξόντωσης, μια Ελλάδα η οποία έχασε πάνω από 3 εκατομμύρια ελληνικές ψυχές στον αγώνα της απελευθέρωσης του πλανήτη στον β παγκόσμιο πόλεμο, μια Ελλάδα η οποία κατάντησε να είναι χώρος στάθμευσης και ανεφοδιασμού των νεοναζιστικών στρατευμάτων καταστολής της ανθρωπινής αξιοπρέπειας και ελευθερίας. 

Ολοι πλέον γνωρίζουμε ότι αυτοί που κυβερνούν την Ελλάδα  είναι πουλημένοι ανθέλληνες, υπάλληλοι του παγκόσμιου σιωνιστικού καθεστώτος, αυτό δεν είναι απλά μια άποψη είναι η ίδια η πραγματικότητα την οποία καθημερινά βιώνουμε όλοι οι Έλλην πολίτες μέσα στην ιερή μας πατρίδα και ερωτώ ποτέ περιμένουμε να ξεσηκωθούμε ? έως ποτέ θα ανεχόμαστε όλους αυτούς να μας επιβάλουν τον αφανισμό μας ? 

Έλληνα πολίτη αδελφέ και αδελφή μου ήλθε η ώρα να θυμηθούμε ότι είμαστε απόγονοι θεών και ανθρώπων είμαστε αυτοί που μπορούμε να επαναφέρουμε την αλήθεια και το δικαίο είμαστε αυτοί που πρέπει για να κάνουμε αυτό που πρέπει από πάντα για πάντα. 

Σύνταξη : Υπ. βουλευτής Κέρκυρας Στέλιος Βασιλάκης 


πηγή


Διαβάστε Επίσης:

Ουκ αν λάβοις ... αν δεν διεκδικήσεις


ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ Grimaldi

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΕΒΡΑΙΟ ΚΕΜΑΛ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ


ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ:


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 36
18755 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
ΤΗΛ:2121049581-6975603117
esy.keratsiniou@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια