ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ο ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΟΤΕ! Το ιερατείο δίνει γραμμή στο ποίμνιο και τις μαριονέτες των κομμάτων μικρών και μεγάλων

 


Ο ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΟΤΕ! ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΔΙΝΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝ.


Το ιερατείο "τελείωσε" σε μια νύχτα το ΣΥΡΙΖΑ που το είχε ανεβάσει παλι σε μια νυχτα- αν θυμάστε- χρήζοντας αρχηγο τον Τσίπρα...., ανέβασε τα ποσοστά του Μητσοτάκη, συντήρησε τον ανεκδιήγητο Βελόπουλο (προς το παρον...) πέταξε τους παρηκμασμένους Κασιδιάρη και Χριστιανοδημοκράτη Νικολόπουλο στα σκουπίδια και εμφάνισε το νέο δήθεν πατριωτικο χριστιανικο κομμα "ΝΙΚΗ" (που θα παίξει ρολο αργότερα όταν η Εκκλησία ΑΕ θα βγάλει τους Έλληνες να σκοτώνονται σε έναν θρησκευτικο πόλεμο με τους μουσουλμάνους που μαζέψανε στην Ελλάδα...)



Μέχρι τοτε το ιερατείο θα κανονίζει την ΝΔ να διαλυσει και να πουλησει τα παντα με δηθεν αντιπολιτευση ΠΑΣΟΚ, Κωνσταντοπουλου και ΚΚΕ που συναινούν στην απεμποληση των κυριαρχικων διακαιωματων μας στο Αιγαιο και την εγκαθίδρυση των "μεταναστων" και των ΛΟΑΤΚΙ σε όλη την δημόσια διοίκηση....




Εντωμεταξύ θα παράγει διαρκώς νεα κόμματα και κομματιδια διαμαρτυρίας με μπροστινούς διαφορων ειδών μασόνους όπως αυτά που ξεφύτρωσαν κατα την περίοδο της πανδημίας και τα είδαμε και σε αυτές τις εκλογές να κομματιάζουν το εκλογικο σωμα που δογματισμενο ή αδογμάτιστο άγεται και φέρεται εκτός φυσιολογίας έχοντας ξεχάσει οτι είναι άνθρωπος!
ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΘΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ!

ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΣΤΟ ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΠΑΡΑΦΥΣΕΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ! Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ! ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ!

ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια