ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Και η Εύβοια μπαίνει στόν πόλεμο…Οι ελληνικές αρχές ΔΕΣΜΕΥΣΑΝ στήν Κάρυστο το υπό ρωσική σημαία δεξαμενόπλοιο 'Pegas', εφαρμόζοντας .....κυρώσεις 'NATO' & E.E. γιά πλοία ΡΩΣΙΚΩΝ συμφερόντων.

 Και η Εύβοια μπαίνει στον πόλεμο…Οι ελληνικές αρχές δέσμευσαν στην Κάρυστο το υπό ρωσική σημαία δεξαμενόπλοιο Pegas εφαρμόζοντας κυρώσεις NATO EE για πλοία ρώσικων συμφερόντων. Σε ιδιότυπη ομηρία 19 Ρώσοι ναύτες. Θ΄ανταλλαγούν με ΝΑΤΟικούς (είναι κι Έλληνες;) του Azovstal;; Ποιοί θέλουν να κάνουν τη χώρα Ουκρανία ακολουθώντας γραμμή Ζελένσκι;;; Αντίδραση Ρώσικης Πρεσβείας!!!


Οι ελληνικές αρχές δέσμευσαν στην Κάρυστο το υπό ρωσική σημαία δεξαμενόπλοιο Pegas εφαρμόζοντας όπως ισχυρίζονται κυρώσεις που έχουν επιβληθεί σε πλοία ρώσικων συμφερόντων από ΝΑΤΟ ΕΕ. Στο πλοίο επιβαίνουν 19 ναυτικοί Ρώσοι υπήκοοι οι οποίοι παραμένουν στο πλοίο σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα.(σσ Και η Εύβοια μπαίνει στον πόλεμο όπως πιο πριν η Κρήτη με τη Σούδα και η Θράκη με την Αλεξανδρούπολη…..)

Οι 19 Ρώσοι ναύτες που είναι υπό ιδιότυπη ομηρία θ΄ανταλλαγούν με ΝΑΤΟικούς που βρίσκονται μαζί με Αζοφιστές ναζιστές στο Azovstal; Υπάρχουν κι Έλληνες στρατιωτικοί εκεί όπως ισχυρίζονται κάποια μέσα;

reseauinternational εμπλέκεται η Ελλάδα σε διαμεσολάβηση γι απομάκρυνση ΝΑΤΟικών πρακτόρων από Μαριούπολη!!

Η Πρεσβεία της Ρωσίας στην Ελλάδα πριν από λίγο εξέδωσε ανακοίνωση: ”H Πρεσβεία επαληθεύει τις πληροφορίες που εμφανίστηκαν στα ελληνικά ΜΜΕ για κράτηση του πετρελαιοφόρου Pegas κοντά στο νησί Εύβοια με 19 ναύτες πλήρωμα. Είμαστε σε επαφή με τις ελληνικές αρχές για αυτό το θέμα. ”

Κάρυστος: Με εντολή εισαγγελέα δεσμεύτηκε το Ρωσικό δεξαμενόπλοιο
Σχετική απόφαση εξέδωσε η Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες στο πλαίσιο εφαρμογής των κυρώσεων που έχουν επιβληθεί από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ σε πλοία ρωσικών συμφερόντων. Στο πλοίο επιβαίνουν 19 ναυτικοί Ρώσοι υπήκοοι, σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr με εντολή εισαγγελέα οι Λιμενικές Αρχές κρατούν το δεξαμενόπλοιο ρωσικών συμφερόντων στην Κάρυστο.

Το δεξαμενόπλοιο λόγω μηχανικής βλάβης συνοδευόταν από ρυμουλκό με προορισμό την Πελοπόννησο, όπου θα γινόταν η μεταφόρτωση του πετρελαίου σε άλλο δεξαμενόπλοιο, όμως στο Κάβο Ντόρο, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών αγκυροβόλησε στη θαλάσσια περιοχή της Καρύστου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δέσμευση αφορά το πλοίο και όχι το φορτίο του.”evima

”Στο πλοίο επιβαίνουν 19 ναυτικοί Ρώσοι υπήκοοι οι οποίοι παραμένουν στο πλοίο σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα.”slpress

Και η Εύβοια μπαίνει στον πόλεμο…Οι ελληνικές αρχές δέσμευσαν στην Κάρυστο το υπό ρωσική σημαία δεξαμενόπλοιο Pegas εφαρμόζοντας κυρώσεις NATO EE για πλοία ρώσικων συμφερόντων. Σε ιδιότυπη ομηρία 19 Ρώσοι ναύτες. Θ΄ανταλλαγούν με ΝΑΤΟικούς του Azovstal;; Ποιοί θέλουν να κάνουν τη χώρα Ουκρανία ακολουθώντας γραμμή Ζελένσκι;;; Αντίδραση Ρώσικης Πρεσβείας!!!

dimpenews.com

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

“Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”. ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

“ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.” ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ . ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ:


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 36
18755 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
ΤΗΛ:2121049581-6975603117
esy.keratsiniou@gmail.com


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια