ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ Η TURKAEGEAN

 

ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ Η TURKAEGEAN
ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ Η TURKAEGEAN

Dimos Dimaresis

Το Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι μία υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης που διαχειρίζεται τα δικαιώματα σχετικά με τα εμπορικά σήματα, τα σχέδια και τα υποδείγματα που ισχύουν σε ολόκληρη την Κοινότητα, με συμπεριλαμβανόμενο το σήμα της Ε.Ε.
Ιδρύθηκε με την αρχική ονομασία Γραφείο Εναρμόνισης στο Πλαίσιο της Εσωτερικής Αγοράς (ΓΕΕΑ) με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθ. 40/94 του Συμβουλίου της 20ής Δεκεμβρίου 1993, ο οποίος τροποποιήθηκε σημαντικά με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2015/2424 του Συμβουλίου της 16ης Δεκεμβρίου 2015. Άρχισε να λειτουργεί την 15η Μαρτίου 1994 και η έδρα του βρίσκεται στο Αλικάντε Ισπανίας.
Στις 15 Δεκέμβρη 2021 καταχωρήθηκε , άκουσον άκουσον, με αριθμό εμπορικού σήματος η ονομασία «TURKAEGEAN» που αφορά την προώθηση διαφημίσεων τουριστικού περιεχομένου από την Τουρκία συγκεκριμένα για το Αιγαίο.
Η κομματική κυβέρνηση γνώριζε από τότε και δεν έπραξε τίποτα. Οι «εκλεγμένοι» μας Ευρωβουλευτές που οφείλουν να προστατεύουν και προασπίζονται τα συμφέροντα των Ελλήνων μέσα από το Ευρωκοινοβούλιο δεν ασχολήθηκαν με το θέμα , όμως πληρώνονται κανονικά μένοντας αδρανείς.
Αυτό αποτελεί αποτέλεσμα ανύπαρκτης εξωτερικής πολιτικής , μηδαμινού σχεδιασμού στο ζήτημα της προστασίας της εθνικής μας κυριαρχίας καθώς το Αιγαίο συνιστά τμήμα της χώρας μας. Κανένας κομματικός «πολιτικός» δεν αποκάλυψε πως η Τουρκία δεν μπορεί να έχει κυριαρχικά δικαιώματα όχι μόνο στο Αιγαίο, αλλά οπουδήποτε αλλού, καθώς η βίαιη κατάληψη εδαφών συνιστά παράνομη πράξη ενώ η Τουρκία δεν είναι κράτος ιθαγενών και παράλληλα δεν είναι καν μέλος της Ε.Ε. ώστε να υπάρχει επίσημος διάλογος.
Να το θέσω διαφορετικά. Έρχομαι μια μέρα σπίτι σου με όπλα και δια της βίας σε διώχνω έξω. Αυτό δεν σημαίνει πως γίνομαι ιδιοκτήτης του ακινήτου σου. Έτσι έγινε και έναν αιώνα πριν με την Μικρασιατική καταστροφή. Τα εδάφη αυτά είναι των Ελλήνων και μία κυρίαρχη κυβέρνηση με ΕΛΛΗΝΕΣ θα ζητήσει πίσω ότι έχει κλαπεί είτε με την βία είτε με σκοτεινούς απάνθρωπους νόμους.

ΠΗΓΗ

Dimos Dimaresis

Έλα να διοικήσεις Ε.ΣΥ.! Όλοι οι άλλοι απέτυχαν!: Αναγγελία της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ:


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 36
18755 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
ΤΗΛ:2121049581-6975603117
esy.keratsiniou@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια